Pansion za konje

Ukoliko želite sebi ili svome detetu da priuštite konja, a imate problem gde da ga držite - onda je KK Petras pravo rešenje za Vas.

Šta Vam nudimo?


- Klub ima kapacitete za smeštaj 24 konja u kvalitetnim drvenim boksovima sa izolacijom, sa otvorenim gornjim vratimaŠtala KK Petras što konjima omogućava pogled u spoljni svet.

- Higijena boksova se svakodnevno održava.

- Pri klubu je i smeštaj za štalske radnike - bračni par koji svakodnevno hrani i poji konje, čisti boksove i vodi računa o konjima.

- U klubu su zaposlena tri trenera sa licencama.

- Klub ima svog veterinara, g-dina mr. Miroslava Uroševića,
koji brine o zdravlju i preventivnom lečenju konja.

- Klub poseduje tri manježa, jedan travnati površine 20m x 100m, jedan peščani površine 20m x 200m (sa delom od 20m x 40m sa uslovima za noćno jahanje) i jedan peščani površine 50m x 100m.

- U klubu postoje tri korlata - ispusta za konje.

- U klubu postoji i u praksi se primenjuje terensko jahanje, po terenima Petrovradinske tvrđave i bliže okoline (obala Dunava, Petrovaradin...).

- KK Petras je smešten na Petrovaradinskoj tvrđavi, na svega 2km od strogog centra Novog Sada (200m od autobuske stanice "trojke").

Ovo su samo neki od razloga zbog kojih mislimo da bi se Vas konj najbolje osecao i bio najbolje zbrinut upravo u štali KK Petras.