Jahanje za najmladje

PONY KUTAK je osnovan 2011. godine sa idejom da razvija ljubav prema pony konjima, i konjima uopste, bavi se uzgojem i promocijom pony konja, kao i da deci uzrasta od 2 do 10 godina pruzi uzitak jahanja i druzenja sa ovim prelepim zivotinjama.

 

Cilj nam je da unapredimo ovaj segment konjarstva, razvijamo kod najmladjih ljubav prema ovim divnim životinjama i polako, ali sigurno ih uvedeimo u svet konja...

 

 

Jedan cas jahanja za najmladje traje dvadeset minuta. U prvom kontaktu sa konjem, deca se uce osnovama drzanja tela u sedlu, uz interesantne vezbe kojima se razvija motorika, ravnoteza,

Pony kutak je smešten, tokom cele godine, u konjickom klubu "Petras", na Petrovaradinskoj tvrdjavi, na svega 2 km od strogog centra grada.

Tokom letnjeg perioda nalazimo se i u aqua parku "Petroland" u Backom Petrovcu, gde nas možete posetiti svakog dana, tokom trajanja sezone, tj. rada aqua parka. Smešteni smo levo od ulaza, pored gumenih dvoraca i trambolina, a iza "decjeg raja".

 

Pony kutak takodje organizuje i grupne posete, na Vašem ili na našem prostoru, a za sve detalje kontaktirajte nas kako bi se na vreme dogovorili.

Tamara Cvejanovic Kuran

064/12 02 787