Jahanje za najmlađe

PONY KUTAK je osnovan 2011. godine sa idejom da razvija ljubav prema pony konjima, i konjima uopšte, bavi se uzgojem i promocijom pony konja, kao i da deci uzrasta od 2 do 10 godina pruži užitak jahanja i druženja sa ovim prelepim životinjama.

 

Cilj nam je da unapredimo ovaj segment konjarstva, razvijamo kod najmladjih ljubav prema ovim divnim životinjama i polako, ali sigurno ih uvedeimo u svet konja...

 

 

Jedan čas jahanja za najmlađe traje dvadeset minuta. U prvom kontaktu sa konjem, deca se uče osnovama držanja tela u sedlu, uz interesantne vežbe kojima se razvija motorika, ravnoteža,

Pony kutak je smešten, tokom cele godine, u konjičkom klubu "Petras", na Petrovaradinskoj tvrdjavi, na svega 2 km od strogog centra grada.

 

Pony kutak takodje organizuje i grupne posete, na Vašem ili na našem prostoru, a za sve detalje kontaktirajte nas kako bi se na vreme dogovorili.

 

Radno vreme Pony kutka se menja shodno godišnjim dobima i vremenskim uslovima. Najpreciznije informacije o radnom vremenu možete pronaći na našem web sajtu http://www.ponykutak.com/.

Tamara Cvejanovic Kuran

www.ponykutak.com

fb/Pony Kutak

064/12 02 787